error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie Freelance Anita of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie specialisten in Halle laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie Freelance Anita uit Halle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratie Freelance Anita kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie Freelance Anita is geopend op 09-02-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 54633087. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie Freelance Anita
  • Haverstraat 36, 7025AK, Halle
Branche
Boekhouder
KVK
54633087
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-02-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders