error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Fit is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Hoofddorp.

Meer weten over Administratie Fit uit Hoofddorp? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratie Fit kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratie Fit is geopend op 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 66019575. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Fit
  • Scholtensbos 36, 2134JM, Hoofddorp
  • 023 5556507
Branche
Boekhouder
KVK
66019575
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders