error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Finance Rotterdam is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Rotterdam.

Meer weten over Administratie & Finance Rotterdam uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratie & Finance Rotterdam kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Finance Rotterdam is geopend op 01-12-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 70210497. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie & Finance Rotterdam
  • Dotterbloemstraat 25, 3053JV, Rotterdam
Branche
Boekhouder
KVK
70210497
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-12-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders