error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in Rijswijk laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans uit Rijswijk. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans is opgericht in 01-07-1968 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27075131. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans
  • Haagweg 57, 2281AC, Rijswijk
  • 070 3836206
Branche
Boekhouder
KVK
27075131
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1968
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders