Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Rijswijk.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Meer over deze boekhouder

Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans bestaat al sinds 01-07-1968 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27075131. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie- en Verzekeringskantoor Heijmans kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.