Administratie- en Inkoopcentrum Correct Group B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Inkoopcentrum Correct Group B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratie- en Inkoopcentrum Correct Group B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratie- en Inkoopcentrum Correct Group B.V. bestaat al sinds 14-02-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 24132355. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.