error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en fiscaaladviesbureau M.C. Burgers of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om passende offertes in te zien van administratie bedrijven in Culemborg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en fiscaaladviesbureau M.C. Burgers uit Culemborg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en fiscaaladviesbureau M.C. Burgers doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en fiscaaladviesbureau M.C. Burgers is geopend op 01-01-1986 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 30265530. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en fiscaaladviesbureau M.C. Burgers
  • Weidemolenpad 3, 4105XN, Culemborg
  • 0345 513133
  • www.mcburgers.nl
  • info@mcburgers.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30265530
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders