error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Fiscaal Adv.bur. Van der Salm Vof. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in Wassenaar laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie en Fiscaal Adv.bur. Van der Salm Vof. uit Wassenaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie en Fiscaal Adv.bur. Van der Salm Vof. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie en Fiscaal Adv.bur. Van der Salm Vof. bestaat al sinds 15-09-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27186231. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie en Fiscaal Adv.bur. Van der Salm Vof.
Branche
Boekhouder
KVK
27186231
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
15-09-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders