error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Financieel Adviesbureau Vandongen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Almelo laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie en Financieel Adviesbureau Vandongen uit Almelo. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratie en Financieel Adviesbureau Vandongen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratie en Financieel Adviesbureau Vandongen is geopend op 15-02-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 08221781. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie en Financieel Adviesbureau Vandongen
  • Vriezenveenseweg 119, 7602AC, Almelo
  • 0546 865475
  • jc.vandongen@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
8221781
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-02-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders