error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Computerserviceburo De Rooij is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Vlijmen laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie en Computerserviceburo De Rooij uit Vlijmen. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie en Computerserviceburo De Rooij neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie en Computerserviceburo De Rooij is opgericht in 01-01-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 16053466. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie en Computerserviceburo De Rooij
  • Morselaan 18, 5251ZA, Vlijmen
  • 073 5112010
Branche
Boekhouder
KVK
16053466
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders