error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en boekhoudknt. Saz Balder is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Zoetermeer laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en boekhoudknt. Saz Balder uit Zoetermeer. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en boekhoudknt. Saz Balder doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en boekhoudknt. Saz Balder is opgericht in 15-04-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65814495. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en boekhoudknt. Saz Balder
  • Poortugaalstraat 114, 2729HH, Zoetermeer
Branche
Boekhouder
KVK
65814495
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders