error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Boekhoudkantoor Marijke Petrovic is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Zandvoort.

hier alle details en reviews van Administratie- en Boekhoudkantoor Marijke Petrovic uit Zandvoort. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratie- en Boekhoudkantoor Marijke Petrovic kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en Boekhoudkantoor Marijke Petrovic is opgericht in 05-01-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34131176. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Boekhoudkantoor Marijke Petrovic
  • Passage 3F 13, 2042KR, Zandvoort
  • 023 5714773
Branche
Boekhouder
KVK
34131176
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-01-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders