error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie en boekhoudkantoor de-balans of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie en boekhoudkantoor de-balans uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie en boekhoudkantoor de-balans neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratie en boekhoudkantoor de-balans is opgericht in 01-05-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 34247622. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie en boekhoudkantoor de-balans
  • Haarlemmerweg 153H, 1051KZ, Amsterdam
  • 020 7078434
  • www.de-balans.nl
  • info@cencob.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34247622
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders