error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie en Boekhouding Petrova of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Oosterhout.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie en Boekhouding Petrova uit Oosterhout. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie en Boekhouding Petrova neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratie en Boekhouding Petrova is opgericht in 01-02-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 57078793. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie en Boekhouding Petrova
  • Herendam 90, 4908AL, Oosterhout
Branche
Boekhouder
KVK
57078793
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders