error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Boekhoudbureau Cancrinus is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Leiden.

Meer weten over Administratie- en Boekhoudbureau Cancrinus uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Boekhoudbureau Cancrinus doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratie- en Boekhoudbureau Cancrinus is geopend op 02-03-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 28081397. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Boekhoudbureau Cancrinus
  • Korvetwal 7, 2317GR, Leiden
  • 071 5236058
Branche
Boekhouder
KVK
28081397
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-03-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders