error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Beleggingskantoor Duran B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de regio van Middelburg laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Beleggingskantoor Duran B.V. uit Middelburg. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie- en Beleggingskantoor Duran B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Beleggingskantoor Duran B.V. is geopend op 03-01-1974 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 20079883. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Beleggingskantoor Duran B.V.
  • Nieuwe Vlissingseweg 662, 4335JV, Middelburg
  • 0118 644353
Branche
Boekhouder
KVK
20079883
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-1974
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders