error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingconsulent NCM van den Houdt B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Dongen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingconsulent NCM van den Houdt B.V. uit Dongen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingconsulent NCM van den Houdt B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Belastingconsulent NCM van den Houdt B.V. bestaat al sinds 01-12-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 18122596. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingconsulent NCM van den Houdt B.V.
  • Sportlaan 7, 5101TA, Dongen
  • 0162 313837
Branche
Boekhouder
KVK
18122596
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1985
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders