error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Keulen is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de regio van Etten laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Keulen uit Etten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Keulen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Keulen is opgericht in 01-10-1989 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09067178. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Keulen
Branche
Boekhouder
KVK
09067178
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1989
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders