error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Hoogvliet Rotterdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther uit Hoogvliet Rotterdam. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther bestaat al sinds 01-03-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24362795. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther
Branche
Boekhouder
KVK
24362795
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-2004
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders