Ontdekken wat Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Hoogvliet Rotterdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther uit Hoogvliet Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit accountancykantoor

Administratie- en Belastingadvieskantoor Van Dinther is opgericht in 01-03-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24362795. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.