Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de regio van Steenwijk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Over deze accountant

Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker is geopend op 30-11-1932 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 05014053. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker uit Steenwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.