error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Steenwijk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker uit Steenwijk. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker is opgericht in 30-11-1932 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 05014053. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Strijker
Branche
Boekhouder
KVK
05014053
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
30-11-1932
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders