Ontdekken wat Administratie- en belastingadvieskantoor P. Boonstra of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om passende offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Koudum laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en belastingadvieskantoor P. Boonstra is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01107504. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en belastingadvieskantoor P. Boonstra uit Koudum. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratie- en belastingadvieskantoor P. Boonstra kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.