error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de regio van Rotterdam.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer over deze accountant

Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. is geopend op 08-01-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24305274. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F.
  • Van der Hoevenplein 276, 3072MK Rotterdam
  • 010 2306198
Branche
Boekhouder
KVK
24305274
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
08-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders