error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de buurt van Rotterdam.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F. is opgericht in 08-01-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24305274. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadvieskantoor N.W. van Duren V.O.F.
  • Van der Hoevenplein 276, 3072MK, Rotterdam
  • 010 2306198
Branche
Boekhouder
KVK
24305274
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
08-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders