error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor J.J. van Dalen is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie experts in 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor J.J. van Dalen uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadvieskantoor J.J. van Dalen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadvieskantoor J.J. van Dalen is opgericht in 01-04-1982 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27103298. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadvieskantoor J.J. van Dalen
Branche
Boekhouder
KVK
27103298
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1982
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders