error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en belastingadvieskantoor Hein Koning B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Volendam.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en belastingadvieskantoor Hein Koning B.V. uit Volendam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en belastingadvieskantoor Hein Koning B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratie- en belastingadvieskantoor Hein Koning B.V. bestaat al sinds 09-10-1978 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55456952. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en belastingadvieskantoor Hein Koning B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
55456952
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-10-1978
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders