error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Belastingadvieskantoor Els Meijs V.O.F. of een andere accountant voor je kan doen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in Maastricht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor Els Meijs V.O.F. uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadvieskantoor Els Meijs V.O.F. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadvieskantoor Els Meijs V.O.F. is geopend op 01-01-1979 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14620727. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Els Meijs V.O.F.
  • Oude Kerkstraat 28, 6227SR, Maastricht
  • 043 3619338
  • wesman@wxs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14620727
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders