Weten wat Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Sprundel laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong uit Sprundel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong bestaat al sinds 01-01-1982 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 20042690. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.