error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Sprundel.

Meer weten over Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong uit Sprundel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong is opgericht in 01-01-1982 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 20042690. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadvieskantoor D.A. de Jong
  • Hertogstraat 28, 4714BX, Sprundel
  • 0165 383782
Branche
Boekhouder
KVK
20042690
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders