error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor "Bernarda Vree" is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Gaanderen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor "Bernarda Vree" uit Gaanderen. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadvieskantoor "Bernarda Vree" doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadvieskantoor "Bernarda Vree" is geopend op 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09166787. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingadvieskantoor "Bernarda Vree"
  • van Damstraat 28, 7011GD, Gaanderen
  • 0315 330639
  • www.bernarda.nl
  • vree0229@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09166787
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders