error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadvieskantoor Afisca B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Best.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor Afisca B.V. uit Best. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratie- en Belastingadvieskantoor Afisca B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadvieskantoor Afisca B.V. bestaat al sinds 20-05-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 55539939. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belastingadvieskantoor Afisca B.V.
  • Nieuwstraat 88, 5683KD, Best
  • 0499 367690
  • www.afisca.nl
  • info@afisca.nl
Branche
Boekhouder
KVK
55539939
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders