Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in Dongen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden uit Dongen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden is opgericht in 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 18069668. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.