error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Dongen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden uit Dongen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 18069668. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadvieskantoor A.C. Van der Linden
  • Donk 24, 5103GC, Dongen
  • 0162 314029
Branche
Boekhouder
KVK
18069668
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders