error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo Wijnberger is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Veenendaal.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesburo Wijnberger uit Veenendaal. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo Wijnberger kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadviesburo Wijnberger is opgericht in 01-01-1981 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30069761. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadviesburo Wijnberger
  • Kerkewijk 71-B, 3901EC, Veenendaal
  • 031 8513872
  • wijnberger@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30069761
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1981
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders