Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Rotterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij is opgericht in 27-08-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57967482. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.