error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij bestaat al sinds 27-08-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 57967482. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesburo Van der Meij
  • Sigrid Undsetweg 122, 1452XR, Rotterdam
  • 020 4361339
  • wimvandermeij@quicknet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
57967482
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-08-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders