error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de buurt van Lemmer laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles uit Lemmer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles is geopend op 01-10-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01061337. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles
  • Kastanjeleane 76, 8531ZA, Lemmer
  • 06-51511227
  • s.bles@compaqnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01061337
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders