error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Lemmer.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles bestaat al sinds 01-10-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01061337. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles uit Lemmer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Administratie- en Belastingadviesburo s. Bles
  • Kastanjeleane 76, 8531ZA Lemmer
  • 06-51511227
  • s.bles@compaqnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01061337
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders