error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo R. Kloosterman is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Bussum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesburo R. Kloosterman uit Bussum. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo R. Kloosterman kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadviesburo R. Kloosterman bestaat al sinds 30-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 32059206. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingadviesburo R. Kloosterman
  • Randweg 167, 1403XR, Bussum
  • 035 5230957
  • rene.kloosterman@hccnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32059206
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders