Administratie- en belastingadviesburo Lavinja is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Stolwijk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer over deze accountant

Administratie- en belastingadviesburo Lavinja bestaat al sinds 01-09-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24441833. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratie- en belastingadviesburo Lavinja uit Stolwijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en belastingadviesburo Lavinja kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.