error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Franeker.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra uit Franeker? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra is geopend op 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01107236. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra
  • Jupiterbaan 1, 8802BB, Franeker
  • 0517 390772
  • www.ab-k.nl
  • annepieter@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
01107236
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders