Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Franeker.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra uit Franeker? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratie- en Belastingadviesburo Kooistra is geopend op 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01107236. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.