error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo Kees Boudesteijn is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Vlaardingen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo Kees Boudesteijn uit Vlaardingen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie- en Belastingadviesburo Kees Boudesteijn kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratie- en Belastingadviesburo Kees Boudesteijn bestaat al sinds 01-08-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24286347. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesburo Kees Boudesteijn
  • H Th Kuipers-Rietbergstr 51, 3132NE, Vlaardingen
  • 010 4708014
Branche
Boekhouder
KVK
24286347
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders