error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo Ger Thijssen B.V. is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Nijmegen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo Ger Thijssen B.V. uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo Ger Thijssen B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadviesburo Ger Thijssen B.V. bestaat al sinds 01-11-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 10028097. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Belastingadviesburo Ger Thijssen B.V.
  • van den Havestraat 22, 6521JS, Nijmegen
  • 024 3221056
Branche
Boekhouder
KVK
10028097
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1984
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders