error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Belastingadviesburo Fijn V.O.F. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Boxmeer.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo Fijn V.O.F. uit Boxmeer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratie- en Belastingadviesburo Fijn V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesburo Fijn V.O.F. is geopend op 01-02-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 16065643. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Belastingadviesburo Fijn V.O.F.
  • Jan Sluijtersstraat 30, 5831XX, Boxmeer
  • 0485 573567
Branche
Boekhouder
KVK
16065643
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1985
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders