error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus uit 's-Gravenhage. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus is geopend op 01-04-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27158926. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus
Branche
Boekhouder
KVK
27158926
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders