Weten wat Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesburo C. Marcus bestaat al sinds 01-04-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 27158926. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.