error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau Verlijsdonk is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om passende offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Mierlo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Verlijsdonk uit Mierlo. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadviesbureau Verlijsdonk neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesbureau Verlijsdonk bestaat al sinds 01-05-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 17062389. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesbureau Verlijsdonk
  • Hulsbos 12, 5731CX, Mierlo
  • 0492 661630
Branche
Boekhouder
KVK
17062389
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-05-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders