error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten B.V. is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Nijkerk.

Lees hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten B.V. uit Nijkerk. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten B.V. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten B.V. is opgericht in 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 50082310. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingadviesbureau Scholten B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
50082310
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders