error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Belastingadviesbureau Satter B.V. of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Haaften.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau Satter B.V. uit Haaften? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratie- en Belastingadviesbureau Satter B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesbureau Satter B.V. bestaat al sinds 30-06-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 11016377. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belastingadviesbureau Satter B.V.
  • Hagedelstraat 11, 4175CL, Haaften
  • 0418 592461
  • www.satterweb.nl
  • info@satterweb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
11016377
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-1983
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders