error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Belastingadviesbureau Pölkerman of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Emmen.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Pölkerman uit Emmen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Belastingadviesbureau Pölkerman neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesbureau Pölkerman is opgericht in 13-02-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04066565. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Belastingadviesbureau Pölkerman
  • Westenesscherstraat 147, 7811AX, Emmen
  • 0591 645946
Branche
Boekhouder
KVK
4066565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-02-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders