error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau P.H.C. Meerts is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Herten laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau P.H.C. Meerts uit Herten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau P.H.C. Meerts kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesbureau P.H.C. Meerts is opgericht in 15-08-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 13029747. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belastingadviesbureau P.H.C. Meerts
  • Roodakker 34, 6049DZ, Herten
  • 0475 322389
Branche
Boekhouder
KVK
13029747
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders