Erachter komen wat Administratie- en Belastingadviesbureau Pekema of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Groningen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Pekema uit Groningen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau Pekema kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadviesbureau Pekema is geopend op 01-07-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 04059914. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.