error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau mr. G.T.H. Bosma is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Veendam.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau mr. G.T.H. Bosma uit Veendam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau mr. G.T.H. Bosma kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesbureau mr. G.T.H. Bosma is opgericht in 01-04-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 02326125. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesbureau mr. G.T.H. Bosma
  • Grote Vaartlaan 24, 9642PD, Veendam
  • 059 8613266
Branche
Boekhouder
KVK
2326125
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1984
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders