error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau Leeuwerink V.O.F. is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de buurt van Nieuwleusen laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau Leeuwerink V.O.F. uit Nieuwleusen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadviesbureau Leeuwerink V.O.F. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Belastingadviesbureau Leeuwerink V.O.F. bestaat al sinds 01-10-1976 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 09042206. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesbureau Leeuwerink V.O.F.
Branche
Boekhouder
KVK
9042206
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1976
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders