Administratie- en Belastingadviesbureau Jac. Lakeman B.V. is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialisten in Ursem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadviesbureau Jac. Lakeman B.V. is geopend op 28-07-1978 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 36006919. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau Jac. Lakeman B.V. uit Ursem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadviesbureau Jac. Lakeman B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.