Ontdekken wat Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Blokker.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Over dit accountancykantoor

Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. bestaat al sinds 26-06-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 23044599. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. uit Blokker? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.