error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Blokker.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. uit Blokker. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. bestaat al sinds 26-06-1980 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 23044599. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en Belastingadviesbureau J. Lakeman B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
23044599
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders