error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau G. van Bolhuis B.V. is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Apeldoorn laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau G. van Bolhuis B.V. uit Apeldoorn. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau G. van Bolhuis B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Belastingadviesbureau G. van Bolhuis B.V. bestaat al sinds 01-10-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 50175998. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesbureau G. van Bolhuis B.V.
  • Rhapsodiestraat 9, 7323LG, Apeldoorn
  • 055 3664244
  • gvanbolhuis@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
50175998
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders