error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Belastingadviesbureau D. van Harmelen is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Rijswijk laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau D. van Harmelen uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratie- en Belastingadviesbureau D. van Harmelen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesbureau D. van Harmelen bestaat al sinds 01-07-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27195642. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belastingadviesbureau D. van Harmelen
  • Ocarinalaan 378, 2287RM, Rijswijk
  • 070 3945599
Branche
Boekhouder
KVK
27195642
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders